Malmö

Stadsvandring i Malmö

Som SkåneGuide följer jag med både små och stora grupper till många härliga och intressanta platser runt om i Skåne. Men, det är något speciellt med att utforska en stad till fots och i Malmö finns det mycket upptäcka och berätta om.  Under sommaren erbjuder jag öppna stadsvandringar.

Presentkort


Varför inte ge bort en upplevelse i födelsedagspresent eller julklapp?

Det går nu att köpa presentkort på stadsvandringar i Malmö med AHa! Guide & Aktivitet. Mer information finns under fliken "Presentkort".

På den här stadspromenaden blandas historien med vad som är på gång just nu; lättsamt och lärorikt. En mix av intressanta platser, spännande människoöden, arkitektur, konst mm i centrala Malmö; från den danska fiskebyn till de senaste årens snabba utveckling och förändring, med fokus på utbildning och hållbarhet; från Petrikyrkan till universitetet, Malmö Live och mycket annat.

Pris och programförslag:


Är ni redan en färdig grupp, t ex ett företag, kompisgäng, eller en förening, och vill ha en egen guidad tur, går det självklart också bra. Kontakta mig för en offert. Då kan vi anpassa turen efter era önskemål, gällande datum, tid och mötesplats. Kanske vill ni ha ett speciellt tema eller nyfikna ett visst område, så som Västra hamnen med fokus på klimatsmart stadsplanering, lägga in en fikapaus, eller göra ett quiz medan ni promenerar, konstrunda i stadsmiljön, arkitektur. Det finns mycket kul att hitta på och möjligheterna är många. 

För offert och kontakt går det bra att använda formuläret till höger.


För mer information och frågor är du  välkommen att ringa 070-4674780 eller skicka ett e-mail till anette@ahaguideaktivitet.se


Om du har fått ett presentkort, som du vill utnyttja som betalning, vänligen uppge detta och presentkortsnummer i samband med din anmälan.